Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Sebestyén Balázs anyatejet adott kollégáinak

Balázs anyatejes fagyival kínálta meg Rákóczi Ferit és Vadon Janit. Hát nem bizarr?


Te megkóstolnád az anyatejes fagyit? Ha esetleg nem, akkor nem vagy egyedül, ám a három magyar rádiós megtette! Balázs, Jani és Feri madártejes fagyit kóstolgattak, amihez egy kevés anyatej is hozzá lett keverve - írja a Blikk. Méghozzá nem is akármilyen tej: Balázs feleségének, Vikinek a teje.

"Szerintem ez nagyon Viki-ízű! Van benne egy kis plusz­édesség" - viccelődött Rákóczi Feri, ,,Tejtestvérek! "– tette hozzá Balázs, aki elmondta, nem sok anyatejlett hozzákeverve a madártejfagyihoz, a sok tejes tégely ugyanis otthon van, a mélyhűtőjében. ,,Javaslom, hogy amikor kitelepülünk a nyáron a műsorral, Viki kapjon egy külön standot, ahol az anyatejes fagyit árulja" – tréfálkozott Vadon Jani Balázs feleségével, Vikivel, aki tavaly év végén adott életet második gyermekének.

Balázs korábban már elmondta, előszeretettel kóstolt bele az anyatejbe, amikor a most ötéves Benett fia még szopizott, és amióta tavaly decemberben világra jött a kis Noel, újra rákapott az anyatej édes ízére.

Forrás: Life.hu

Nincsenek megjegyzések