Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Emily Ratajkowski melltartó nélkül fürdött Mexikóban

Emily Ratajkowskire mindig lehet számítani, ha éppen meztelenkedésről van szó. A szuper szexi topmodell sosem retten vissza egy kis bőrmutogatástól, akár a kamerák előtt, akár a szabadidejében.
Már számtalan elképesztően dögös fotósorozatot láttunk róla, nem beszélve Robin Thicke Blurred Lines című videoklipjéről, ami kétségtelenül meghozta számára a világhírnevet. Aztán belekóstolt a filmezésbe is, és persze ott is megcsodálhattuk hihetetlenül dús kebleit, amint Ben Affleck titkos szeretőjét alakította a Holtodiglanban. Aztán a tavalyi nagy reménységű, ám elenyésző elismerésben részesült Miénk a világ című filmben játszhatta el Zac Efron szerelmét.
Két forgatás között, hiszen jelenleg is több új filmje készül, Emily Ratajkowski időt szán arra is, hogy kikapcsolódjon. A barátnőivel Mexikóba utaztak el nyaralni, és Cancun tengerpartján olyannyira jól érezték magukat, hogy még a fürdőruhafelsőjüket is levették, így csobbantak a habokba.

Letűrve sokkal jobb:
Hát nem igaz? De:
Nézd ezt a vigyort:
Emily Ratajkowski bámulatos kebleiről nehezen tudjuk levenni a tekintetünket, és úgy tűnik a barátnői sem akartak lemaradni a szexi modell mögött, ezért ők is bátran megszabadultak a melltartójuktól.

Mindenképpen meg kell örökíteni ezeket az emlékeket:
Ezt a csodás, szabad pillanatot természetesen meg is kellett örökíteni, úgyhogy villantak a szelfik a hullámokban, csak aztán Emily Ratajkowski is nehogy úgy járjon, mint oly sokan előtte, és a vérszomjas hekkerek áldozatává váljon.

Tök jó képek lettek, nem?
Emily, ne vegyél fel melltartót soha, oké?

Nincsenek megjegyzések