Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mi történt Galambos Dorinával és Pély Barnával?

Egyik napról a másikra nem lehetett már semmit sem hallani az ország egyik legkedveltebb szerelmespárjának magánéletéről. Galambos Dorina és Pély Barna kapcsolatát évekig homály fedte.
Még a Megasztár ideje alatt jött össze a két énekes, így egy csapásra reflektorfénybe kerültek. Az egész országot foglalkoztatta, hogyan alakul Dorina és Barna kapcsolata, ők pedig előszeretettel, tabuk nélkül meséltek el mindent, még a hálószobatitkaikat is kiteregették - írja a Best magazin. Azonban hamar megtapasztalták, hogy a hirtelen jött népszerűség nem csak csillogással jár, egyre inkább féltek attól, hogy reggelente mi fog róluk megjelenni egy-egy újságban.

Dorinát egyik nap az iskolában azzal a kérdéssel fogadták, hogy "ti tényleg szakítottatok?". Ezután döntötték el, hogy végleg bezárkóznak, csak a munkának és egymásnak élnek, nem beszélnek senkinek sem kapcsolatukról. Az énekesnő azt is elárulta, hogy csaknem 7 éven keresztül nem vette fel ismeretlen hívónak a telefont.

Barna most a Sztárban sztár +1 kicsi zsűritagjaként láthatjuk a képernyőn, Dorina pedig A Dal című műsorban versenyzik azért, hogy ő képviselhesse Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Jelenleg mindketten nagyon boldogok, csupán nem kürtölik világgá minden héten.

Nincsenek megjegyzések