Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Teljesen váratlanul hunyt el a fiatal lány, a világsztár talált rá

A színésznő csak egy percre szaladt fel az emeletre, mire leért, az unokatestvére elhunyt.
A 38 éves Rosario Dawson saját Venice Beach-i otthonának földszinti részén talált rá 26 éves unokatestvérére, aki akkor már eszméletlen volt. A színésznő azonnal mentőt hívott Vanez Ines Vasquezhez, de az orvosok sem tudták megmenteni. A fiatal nőt a kórházban nyilvánították halottá. A TMZ úgy tudja, Vanez Ines gyakran szenvedett migrénes fejfájástól és a vérnyomása is magas volt. A szakértői vizsgálatok során kiderült, természetes halált halt, nincs nyoma idegenkezűségnek.

Rosario szoros kapcsolatot ápol a családjával

Rosario a vele készült interjúkban gyakran mondja, mennyire közel áll a családtagjaihoz, különösen az édesanyjához. Az anyuka, Isabelle terhes volt, amikor a színésznő biológiai apja elhagyta. Az asszony nem esett kétségbe, sokat pedig nem is kellett várnia. A nyolcadik hónapnál járt, amikor egy másik férfival, Greg Dawson egymásba szerettek. Dawson később a nevére vette és sajátjaként nevelte fel Rosariót. A színésznő imádja pótapukáját és gyakran mondja, az egész történet olyan volt, mint egy tündérmese. Rosario Dawson szerepelt a Sin City-ben, a Halálbiztosban, valamint a Men in Black II.-ben.

Nincsenek megjegyzések