Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ismét kislánya lesz Laky Zsuzsinak

Laky Zsuzsi ismét terhes, és úgy tűnik, újabb hölgytaggal bővül a család. A pici lány érkezését már mindenki nagyon várja, annak ellenére, hogy szerettek volna egy kisfiút.

Az egykori szépségkirálynő két és fél éve adott életet első gyermekének, Lucának és máris útban van a második baba, aki minden bizonnyal szintén kislány lesz. Zsuzsi férje azonban nagyon szeretne egy kisfiút is, így addig próbálkoznak, amíg össze nem jön.

"Kilencven százalék, hogy megint kislányunk lesz, hiszen a 16. héten és a 20. héten is ezt mondta a doktor úr. Nagy családot szeretnénk egyébként, tehát a három gyerek tervben van, de akár egy negyedik is jöhet majd" - árulta el Zsuzsi az RTL Klub reggeli műsorában.

Az új családtag érkezését február másodikára várják, de a fiatal anyuka nem készített szülési tervet, szeretne természetesen úton életet adni gyermekének, úgy, ahogy korábban is. A kicsi nevében még nem sikerült párjával megegyezniük, így több alternatíva is felmerült már.

"A névről még nem döntöttünk. Először a Sárára gondoltunk, de azt végül Guszti elvetette. Nekem most a Lujza tetszik nagyon, de a Luca-Lujza nagyon hasonló, úgyhogy még gondolkodunk."

Forrás: Life.hu