Visszatér Kulka: színpadra lép és filmet is forgat a színész

Még ebben az évadban visszatér Kulka János (58)!
A Blikk információi­ szerint januártól újra számíthat rá színháza, sőt egy filmszerepet is elvállalt!

Kulka János ugyanis elképesztően gyorsan gyógyul, szinte már alig látszik rajta, hogy április elején sztrókkal került kórházba. A Kossuth-díjas színészért rengetegen aggódtak az utóbbi időben, ám ő hihetetlen akaraterőről tett tanúbizonyságot, és hamarosan a nézők is újra láthatják őt a színházban.

– Nagyon hiányzik neki a színpad, és az, hogy nem játszhat, talán még nagyobb trauma számára, mint maga a sztrók – magyarázta lapunknak egy a Katona József Színházban dolgozó egykori munkatársa.
– A szereplés és az emberek szeretete élteti. Januártól próbákra akar járni, és ezt már a színház felé is jelezte. Úgy érzi, hogy elég erős ahhoz, hogy visszatérjen; ez egyfajta terápia is a számára. A tervek szerint márciustól már játszik is, mert úgy érzi, hogy ez csak segíti a gyógyulásában – mondta az informátor. Úgy hírlik, hogy a színész új szerepet egyelőre nem vállalna, arra még talán nem áll készen, csak a régi darabjai közül venne vissza néhányat. Hogy pontosan mennyit, az még nem tisztázott.

Kulka Jánossal kapcsolatban nem ez az egyetlen jó hír! Úgy tudjuk, nemcsak a Katonába, a filmvászonra is visszatér. Információink szerint Kulka ugyanis januártól elkezdi a felkészülést egy filmszerepre, a hatalmas sikerű Liza, a rókatündér rendezője, Ujj-Mészáros Károly felkérte, hogy szerepeljen a készülő krimijében, amelyet márciustól forgatnak.

Természetesen szerettük volna tudni, hogy melyik szerepekben és pontosan mikor látjuk majd viszont az anyaszínházában, de a Katona József Színház illetékese rendkívül óvatosan nyilatkozott. Természetesen tárt karokkal várják Kulkát, aki az ősz elején a társulat közös fotózásán is részt vett.
– Nagyon erős ember, és látszik rajta, hogy sokat javult az állapota az utóbbi időben. Amikor ő úgy érzi, hogy képes újra színpadra állni, mi fogunk örülni a legjobban. A tehetsége vitathatatlan, és tudjuk, hogy ő pótolhatatlan – mondta a színház sajtósa, Kazimír Annamária.

– Napról napra egyre jobban érzi magát, bármikor örömmel várjuk. Ha úgy érzi, hogy képes újra játszani, természetesen azonnal visszatérhet. Az, ami Jánossal történik, csodaszámba megy – mondta. Kulka Jánost lapzártánkig nem értük el.

Újra eljár nyilvános eseményekre is

Kulka János rendszeresen látogat egy budai konditermet. Legutóbb épp a születésnapján, november 11-én látta ott egy olvasónk, aki azt is elárulta, az edzés után a színművész beült az autójába, és elhajtott. Egy nappal később a kaposvári Csiky Gergely Színház ünnepségén vett részt, a publikus eseményen több kollégájával „búcsúztatták” a felújítás miatt zárva tartó teátrumot. Áprilisi agyi infarktusa után Kulka egy ideig csak családtagjait

és a rehabilitációban részt vevő orvosokat tűrte meg maga mellett, a javulást jelzi, hogy egyre többször van jelen nyilvános eseményeken.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog