Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

George Michael belebetegedett szerelme halálába

Ez volt a poptörténet legbarátságosabb szétválása – hangoztatta Andrew Ridgeley évekkel azután, hogy 1986. június 2­8-­án a Wham! búcsúkoncertet adott a Wembley stadionban.
Az egykori padtárs és jó barát belátta, George Michael szárnyalása megállíthatatlan, és elengedte – de ’91-ben még összejöttek egy őrületes Wham!-koncertre.

– 1984 környékén nem voltam önmagam, de nem is tudtam, ki akarok lenni valójában – ismerte el a Q magazin 8­8-as interjújában, a szólókarrierje csúcsán.

Ekkor már duettezett Are­tha Franklinnel, és I Knew You Were Waiting című sláge­rük Grammy-díjat kapott, akárcsak első szólóalbuma, a 87-es Faith, amelynek a pikáns hangvételű I Want Your Sex is hírverést csinált.

A rádiók nem játszották, ezért a kiadó nyomására egy I Want Your Love szövegű verzió is készült belőle, de az igazi érdekesség az volt, hogy George összejött a videóklipben látható Kathy Yeung sminkművésszel. Ekkor még ő is úgy gondolta, hogy csupán biszexuá­lis a hajlama. Ám néhány évvel később George Michael szerelmes lett Anselmo Feleppa (†28) brazil divattervezőbe.

– Ő volt az első személy, akit igazán szerettem, és ő is szeretett engem – ismerte el a Huffington Postnak 2011-ben.

A testi-lelki kiteljesedés döbbenetes drámává változott, amikor ’91 szilveszterén Anselmo felkereste Londonban, csak azért, hogy a szemébe mondja: AIDS-es, és végesek a napjai.

– Kezelhették volna Amerikában vagy itt, Londonban, és talán még ma is élne, de nem akarta vállalni azt, amit az én hírnevem okozhatott volna neki. Ebbe belebetegedtem – magyarázta az énekes, akit Anselmo halála vett rá, hogy bevallja szüleinek, a saját neméhez vonzódik.

Older címmel 1996 májusában megjelent albumát elhunyt szerelmének ajánlotta, a Jesus To A Child című dal volt utólagos szerelmi vallomása, de a felvételek annyira felkavarták, hogy rákapott a marihuánára.

Csak néhányan tudták, hogy meleg

Saját bevallása szerint George Michael csak a legközelebbi barátainak mondta el, hogy meleg, illetve biszexuális. Andrew Ridgeley, a Wham! másik tagja volt az első, aki megtudta, de a titkot két nővérére is rábízta. Egykori publicistája, Phil Lobel a Daily Mail riportjában elismerte, neki is elmondta, de még menedzsere sem tudta, hogy az énekes meleg, bár a turnézó stáb minden tagjának feltűnt, hogy a telt házas koncertek után nem bulizik, nem csajozik, inkább elvonul.

Nincsenek megjegyzések