Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kourtney Kardashian olyan szexi meztelenül, hogy még a tesói is irigykedve bámulják

Kourtney Kardashian hihetetlenül dögös anyuka! Ezt már párszor megállapítottuk róla, a Kardashian-nővérek legidősebbike egyébként testvéreihez hasonlóan egyáltalán nem szégyenlős, és bomba testét nyugodtan megmutatja meztelenül is.
Ez a fotó pár hete került fel az Instagram oldalára, aminek most már az apropóját is tudjuk: a legújabb Keeping Up with the Kardashians epizód ízelítőjéből kiderül, hogy a háromgyerekes 38 éves anyukát Costa Ricán fotózták meztelenül egy medencében, és a húgai nem rejtették véka alá döbbenetüket nemcsak szexi testének láttán, hanem a merészségén, lazaságán.

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,


A három Kardsahian-lány közül Kourtney talán a legvisszahúzódóbb, a legnormálisabb, ha így tetszik. Három kisgyerek édesanyja, és bár évekig tűrte Scott Disick idióta viselkedését, a gyerekei és saját lelki békéje miatt képes volt őt elhagyni, nem beszélve az egészséges életmód iránti elkötelezettségről, aminek is köszönheti tulajdonképpen irigylésre méltó alakját.

Khloé Kardashian (akinek szintén nincs miért szégyenkeznie) a rövid klipben kifejezi őszinte csodálatát, hogy Kourtney így rendbe szedte magát Penelopé születése után, Kylie Jenner pedig konkrétan irigykedik nővérére, ahogy meztelenül fotózzák.

Nos, most a tesói legnagyobb ámulatára mozgásban is megtekintheted:

Nincsenek megjegyzések