Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Apuliai töltött hagyma

Hozzávalók:
- 8 fej vöröshagyma
- 5 dkg reszelt sajt
- 2 tojássárgája
- őrölt szerecsendió
- 2 evőkanál olívaolaj
- őrölt bors
- só

Elkészítés:
Főzzük meg a hagymákat sós vízben, majd vegyük ki őket, vágjuk le a tetejüket, és szedjük ki a belsejüket. A belső részt vágjuk fel apróra, és keverjük el egy tálban a tojássárgájával, a sajttal, az őrölt szerecsendióval, a sóval és a borssal. Ezt a masszát töltsük bele a hagymába. Tegyük vissza rájuk a tetejüket, és helyezzük mindet egy tűzálló edénybe.
Locsoljuk meg olajjal az egészet, és tegyük előmelegített sütőbe. Süssük készre, majd egy tányérra kiszedve tálaljuk.

Elkészítési idő: 40 perc