Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Családi ünnepség és gálakoncert az összefogásért

Egy nagy, közös családként ünnepeltek a Hegedűvarázs misszió keretében azt az összefogást, amelynek köszönhetően alig negyedév alatt már százezer fősre bővült Mága Zoltán rajongótábora a Facebookon.

A Stefánia Palota és Honvéd Kulturális Központban tartott vasárnapi ünnepi rendezvényre oly sokan elmenttek, hogy - ahogy színházi körökben mondani szokták - még a csilláron is lógtak, és lélekben együtt meneteltek a legnagyobb magyar zeneszerzők által megírt dallamok ütemére a közösen felépíttet szeretethídon.

- Kimondhatatlanul nagy az örömöm, mert egyetlen hívó szavamra jóérzésű magyar honfitársaim tízezrei csatlakoztak rajongóoldalamhoz, és azóta is figyelik minden szavamat, megnézik fotóimat, koncertjeim pillanatait a hét minden napján - mondta Mága Zoltán..

- Százezer. Alig három hónap alatt. Igen, százezer. És újra kimondom, mert büszkeséggel tölt el, hogy csak a közösségi oldalon regisztrált tagok között több mint 100 ezer olyan ember van, aki elismeri és tiszteli művészi munkámat, karitatív tevékenységemet. És meggyőződésem, hogy még ennél is több ember van, aki nem használja az internetet, a közösségi kommunikációs eszközt, de ugyanígy gondolkodik. Szegények, tehetősek, fiatalok, szépkorúak. Férfiak, nők és gyermekek. Idehaza, és határainkon túl. Mert jó érzés összetartozni, érezni és tudatni, hogy egyek vagyunk! És nem csak Krisztusban!

Mára együtt vagyunk. Egy szép, nagy család. Egyszerre, és együtt lépdelünk minden egyes nap a szeretet hídján, azon a lélekhídon, amit a 100 templomi koncertsorozatom, a Hegedűvarázs misszióm, vagy a Budapesti Újévi Koncertjeim során több tíz és százezer igaz emberrel együtt építettünk!

Ezt a boldog pillanatot, a családi hangulatot szerettem volna megtapasztalni, és megosztani örömömet rajongóimmal egy ünnepi koncert keretében. Az ünneplő közönségem hosszasan, állva tapsolta közös összefogásunkat, családtagjainkat, én pedig a Ymiso Kamarazenekarral együtt megpróbáltam feledhetetlenné tenni az összefogásunk ünnepségét. Remélem ez sikerült!

Mivel egy különleges, családi ünnepségre hívtam közönségemet, rajongóimat, azt gondoltam, a rendezvény csak úgy lehet teljes, ha gyermekeim is szerepet vállalnak a gálakoncertben. A még csak nyolc éves, de már több önálló koncertet tartott kisfiam, Zolika, és az énekesi szárnyait most bontogató Jennifer lányom csak kivételes alkalmakkor lép színpadra. De most úgy éreztem, ennek az ünnepnek ők is részesei, mert rajongóimmal együtt alkotjuk a családot, és közös örömünkben is együtt kell osztoznunk. Gyermekeim most is hatalmas sikert arattak, és büszkeséggel töltött el, hogy közönségem mérhetetlen szeretete és tisztelete őket is átkarolja, körülveszi. Gyermekeimet is mindig arra tanítom és tanítottam, hogy a legfontosabb érték az életben az emberség és a tisztelet. Tisztelni a másikat, mert ez az alapja a munkának, a szeretetnek, és a sikernek. Tisztelet nélkül nincs eredmény, nincs múlt, és jövő sem lehet.

A jövőt pedig mi alakítjuk, mi teremtjük meg együtt, közösen! Most már több mint százezren formáljuk nap, mint nap. Egy irányba, jó úton. A szép és reményteljes jövő felé!

És tudván, hogy a jövő a mi kezünkben van, élni és nem visszaélni kell vele, az ünnepi koncertemen eladott CD, DVD lemezeim bevételét teljes egészében felajánlottam a hátrányos helyzetű, tehetséges gyermekek oktatását segítő Ymiso Egyesületnek. Mert a tudás az, amit pénzzel nem lehet megvásárolni, és csak a tanulás adhat biztos egzisztenciát és kiszámítható jövőt az embereknek és a társadalomnak.

A gálakoncertem végén a közös jövőnkre, egymás örömére és sikerére, boldogságára koccintottunk közösen, a Juhász Testvérek vörösborával. Éppen úgy, ahogyan az V. jubileumi Budapesti Újévi Koncertemen január elsején, és tesszük ezt majd a jövő esztendő első estéjén is, hogy egy még nagyobb családként, keblünkre öleljük a teljes Kárpát-medencei magyarságot, és jelezzük: mi összetartozunk!
 
Forrás: Stop.hu