Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Férjhez ment Rose McGowan

Rose McGowan múlt hét szombaton végre kimondta a boldogító igent. A bűbájos boszit Los Angeles-ben kísérte oltár elé a sármos Davey Detail.

A párt, akik júliusban jegyezték el egymást múlt héten egy rabbi eskette össze. A ceremóniára igazi családias körülmények között került sor, mindössze 60 fő került fel a szerény vendéglistára.

A menyasszony Monique Lhuillier ruhakölteményében tipegett az oltár elé. McGowan vasárnap reggel Twitter-profilján osztotta meg követőivel, hogy végre feleség lett belőle. Egyes információk szerint a friss házaspár a mézesheteket Tahitin fogja tölteni.

A 40 éves színésznőnek az átütő sikert a Bűbájos Boszorkák című sorozat hozta meg, melyben Paige Mathews karakterét alakította. Magánélete kapcsán még annyit érdemes tudni, hogy kétszer járt jegyben, egyszer Marilyn Manson-nal, második alkalommal pedig a rendező, Robert Rodriguez húzott gyűrűt az ujjára.
 
Forrás: Napiász Online