Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Napi horoszkóp - 2013. október 14.

A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Általában nehezen indul a hét, de ez mai napon valahogy mégis sikerül átlendülnie a holtponton már kora délelőtt és ezzel nagyban megkönnyíti a saját életét. Hisz így nem azért bosszankodik, hogy ismét indulnak a szürke hétköznapok, hanem keresi a lehetőségeket, hogyan teheti egyszerűbbé és gyorsabbá az Önre váró feladatok elvégzését. A lendületét irigykedve nézik mindazok, akiknek nem sikerül ilyen remekül felülemelkedni a hétfő-gyűlöleten.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Remek formában van, de igazán akkor van elemében, ha emberek között lehet. Nem kell keresnie a lehetőséget, hisz a kisugárzásának köszönhetően ők fogják az alkalmat lesni, hogy kapcsolatba kerülhessenek Önnel. Kiváló beszélgetőpartner, hisz képes belehelyezni magát a másik helyzetébe és így a tanácsai, ötletei találóak, kiválóan hasznosíthatóak. Ha nem halad a saját dolgaival, ne bosszankodjon, vigasztalja a tudat, hogy másoknak segíthetett.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Szüksége lesz a tapasztalatára és tudása legjavára, hogy a mai napon munkáival olyan ütemben haladjon, ahogyan azt eltervezte. Több nehézséggel kell megküzdenie, mint egy átlagos hétfőn, de kellő odafigyeléssel és találékonysággal ezeken végül sikerül felülemelkedni. Ne a körülményeket szidja és hibáztassa, hanem a megoldásokat keresse. Nem lesz egyszerű, de sikeres és eredményes lesz a nap.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Remek hangulatban ébred és ez bearanyozza az egész napját. Legyen egyedül vagy társaságban, megtalálja mindenben az örömét. Ha segítség nélkül kell leküzdenie a nehézségeket, kihívásnak nézi, olyannak, amivel képes megbirkózni és számos tanulsággal szolgál. Ha csoportban kell dolgoznia, élvezi, hogy nem kell megoldásokat keresnie, mert megteszik ezt mások, Önnek csak annyi feladata lesz, hogy végrehajtsa az utasításokat. Így pihentetheti a szellemét, amelyet egyébként is meggyötörtnek érez.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Könnyen megtalálja a fontos, igazán lényeges összefüggéseket, amellyel nagyban megkönnyíti a munkáját. Így ugyanis elkerüli azokat a felesleges köröket, melyekkel csak az idejét töltené, de nem vinné előbbre. Szellemi frissességének köszönhetően kiválóan halad, egyúttal azonban alaposan túl is terheli magát. Mindenképpen keressen lehetőséget arra, hogy kicsit kimozdulhasson és a friss levegőn feltöltekezhessen.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Tele ötletekkel, sokkal könnyebben megy a munka. Így nem is csoda, ha lelkesen veti bele magát az Önre váró feladatok sorába, hisz szellemileg csúcsformában van, így kifejezetten keresi is a lehetőséget, hogy ezt kiaknázhassa. A környezetében élőknek is feltűnik a lelkesedése, lendülete, szívesen megfejtenék a titkát. Nincs pedig ebben semmi keresnivaló, hisz ha lelkileg egyensúlyban van, minden téren nagyobb teljesítményre képes.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Elsősorban olyan munkákat keressen magának, amellyel nem terheli a testét, hisz fizikailag nincs csúcsformában, azonban szellemi téren verhetetlen. Logikus gondolkodásával képes leküzdeni az olyan nehézségeket, melyek máskor akár meg is riaszthatnák. Nem adja fel az első akadálynál, addig töri a fejét, amíg meg nem találja a megoldáshoz vezető utat. Figyeljen azonban a teste jelzéseire, fáradtsága mögött betegség is meghúzódhat.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Hajlandó belemenni olyan egyezségekbe, amellyel még saját magát is meglepi. Máskor oly határozottan áll ki a saját véleménye mellett, ha ezzel ellenkezőt hall, képes akár veszekedések árán is lesöpörni az asztalról, de ezen a napon valahogy képtelen ennyire elszánt lenni. Úgy érzi, csak erősebb lesz azzal, ha enged. Sokat tanulhat másoktól, ha figyel rájuk, az érvelésükre, cselekedeteik mozgatórugójára.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

A mai napon elsősorban az előkészületekre fektesse a hangsúlyt. Aprólékos, nagy odafigyelést igénylő munkák különösen könnyedén mennek, hisz képes minden idegszálával egyetlen kérdésre összpontosítani, nem engedi, hogy zavaró tényezők kizökkentsék abból, amit csinál. Ilyenkor különösen hatékony szellemi téren, bár a környezetében élőket megviseli a hideg stílusa, mellyel képes nemet mondani a megkeresésükre.

BAK: (december 22 - január 20.)

Tartsa nyitva a szemét, mert a sikerei megnövelték az irigyei számát is. Keresik azt az egyetlen apró hibát, amibe kapaszkodhatnak és támadásba lendülhetnek. Menjen elébe a gondoknak, legyen segítőkész és felszabadult. Ilyenkor ugyanis nehéz fogást találni Önön, a teljesítményén pedig amúgy sem tudnának fogást találni. Legyen magabiztos és határozott, de a gyanakvása egy percre se lankadjon.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Köszönhetően pozitív kisugárzásának Ön lehet a környezetében élők támasza. Szívesen ad tanácsot, nyújt segítő kezet, vagy csak hallgat és bólogat, remekül ráérez arra, kinek mire van szüksége. A saját dolgaival ezért aztán nem is halad, de ez ne keserítse el. Ez a nap elsősorban arról szól, hogy ápolja a kapcsolatait, ennek eredményét a későbbiekben még élvezheti. Családi körben is számíthat kisebb súrlódásokra, melyeket Önnek kell elsimítani.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Lubickol a népszerűségben, mint hal a vízben. Remekül érzi magát akkor, ha a társaság középpontjába kerülhet. Ez nem is igényel különösebb erőfeszítést az Ön részéről. Ösztönzően hat mindazokra, akik meghallgatják, elfogadják tanácsait. Mindaz, amit tesz, példát mutat nekik, arra sarkallja őket, hogy álljanak Ön mellé, mert a siker garantált. Szerencsésnek érezheti magát, hisz éppen akkor történik ez Önnel, amikor egyébként is szívesen mozog emberek között.