Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiderült: ennyi ajándéknak örül igazán egy gyerek karácsonykor

Szakértők szerint minél több a csomag a fa alatt, annál kisebb az öröm
A legtöbb családban nagy a veszélye annak, hogy karácsonyra túl sok ajándékot kap a gyermek - állítják a gyermekpszichológusok.

Sokan szerény anyagi lehetőségeiket kimerítve vagy hitelt felvéve legalább ilyenkor szeretnének kitenni magukért, mások "mindent megadnak" a gyereknek, míg vannak, akik úgy akarják kompenzálni, hogy a hétköznapok során kevés idejük és energiájuk van a kicsikkel foglalkozni, hogy a hosszú kívánságlista minden tételét kipipálják.
Ezekben az esetekben az szokott történni, hogy a játékok, ruhák nagy része szinte egyáltalán nem érdekli a csemetét, kibontatlanul vagy félretolva hevernek a feldíszített fenyőfa alatt, és a kicsi csak egy ajándékkal foglalkozik igazán. Legvégső esetben a többi meglepetést eltehetjük a szekrénybe, és néhány nap vagy hét elteltével újra elővehetjük. Másodszorra talán jobban fog örülni nekik a gyerek.

Minél több az ajándék, annál kisebb az öröm, figyelmeztetnek a szakértők. Ezért azt ajánlják, válasszunk gyermekünknek inkább egy szép főajándékot, és tegyünk még egy-két apróságot a fa alá. A számtalan kis csecsebecse miatt ugyanis a főajándék is veszít az értékéből.

Nincsenek megjegyzések