Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

80 év együttélés után 103 évesen vette el szerelmét

80 évig kellett várnia egy asszonynak, mire szerelme és gyermekei apja végre oltár elé vezette, igaz, mostanra már a vőlegény sem a saját lábán vonult a pap színe elé: kerekesszékben gurult oda.

MTI - Nyolcvan éve együtt éltek, nyolc gyermekük született, ők összesen 50 unokával ajándékozták meg a párt, a család pedig a hosszú évtizedek alatt 35 dédunokával és 20 ükunokával is bővült, ám egyvalami eddig kimaradt a pár életéből: sosem esküdtek meg hivatalosan. A jelek szerint azonban ami késik, az nem múlik, Jose Manuel Riella egykori földműves és Martina Lopez végre úgy határozott, ideje kimondani a pap előtt is a boldogító igent.

Így hát a 103 éves paraguayi vőlegény és 99 éves arája oltár elé vonult - azazhogy a vőlegény inkább gurult, kerekesszékkel - a fővárostól 400 kilométerre északra lévő San Pedro megye egyik templomában és immáron hivatalosan is egy párnak számítanak. Az esküvőről a helyi sajtó is beszámolt, az esketést tartó pap pedig elmondta, hogy ilyen idős pár még sosem állt előtte kapcsolatuk szentesítésére várva.