Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Molotov-koktélt dobtak Vilmos hercegre

Lőfegyverrel, szúróeszközzel és Molotov-koktéllal támadtak rá Cambridge hercegére, aki egy biztonsági kiképzésen esett át a napokban.

Rászálltak a brit királyi családra? Ahogy a Life.hu is megírta, a minap egy késes behatoló próbált bejutni a Buckingham-palotába, de a biztonsági őrök nyomban elfogták. Most pedig rátámadtak Vilmos hercegre. Egy középiskolás lány Facebookon terjedő bejegyzése szerint ráadásul ő maga kérte ezt. A tinédzser igazat mondott: rendőrként dolgozó édesapja Molotov-koktéllal dobta meg a sorban második trónörököst. Aggodalomra azonban semmi ok: mindez egy biztonsági gyakorlat része volt.

A 31 éves herceget a rendőrség kenti gyakorlóterepén képezték ki arra az esetre, mi a teendő, ha őt, feleségét, Katalin hercegnőt vagy két hónapos fiukat, Györgyöt érik különböző fajta támadások. A kiképzést nem ok nélkül tartották: közeledik az ifjú trónörökös keresztelője, ami az első olyan alkalom lesz, amikor az újdonsült szülők sok ember közé viszik a kicsit úgy, hogy a tömeg nem lesz elkerítve a királyi családtól.
 
Forrás: Life.hu