Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Sebestyén és Vadon Egervári elhunyt feleségén viccelődött

Felháborító dolgot engedett meg magának Sebestyén Balázs és Vadon János. Vasárnap, az RTL Klub új showműsorának elő adásában Egervári Sándor feleségén viccelődött, nevetgélt. Azon az asszonyon, aki 35 évig élt házasságban a volt szövetségi kapitánnyal, és aki két évvel ezelőtt elhunyt.

„Ez teljesen friss, ismered? Egervári Sándort ébresztgeti a felesége: kelj fel szívem, már kilenc…Micsoda, kaptunk még egyet?” – mondta élő adásban Sebestyén Balázs Vadon Jánosnak vasárnap este, majd jót nevettek az egészen.

Egerváriné, Schiffer Ágnes 35 évig állt Egervári Sándor mellett, feleségként, asszonyként segítette a pénteken lemondott kapitányt, sodorta őket az élet bárhova, akár Kispestre, akár Dunaújvárosba, akár Győrbe, vagy éppen Kuvaitba.

Egerváriné, Schiffer Ágnes 13 évig küzdött a halálos kórral szemben, ám 2011 szeptemberében feladta a harcot, és örök nyugalomra tért. Egervári Sándor 35, boldogságban eltöltött év után temette el feleségét, akit immár két éve gyászol.

Sebestyén és Vadon túl ment minden határon egy egyénként irtó rossz, gusztustalan (és felsorolhatnánk az összes negatív jelzőt, az sem lenne elég) poén kedvéért, amit ráadásul minden bizonnyal a teljes tudatlanság szült.

Egervári Sándor egész életében a magyar futballban, a magyar futballért dolgozott. Tény, hogy részt vállalt a labdarúgásunk történelmének legnagyobb kudarcában, de ne feledjük: emellett klubedzőként bajnokságot nyert az MTK-val, a Dunaújvárossal, az U20-as válogatottal pedig bronzérmet hozott haza az egyiptomi világbajnokságról.

Lehet kritizálni a válogatott mellett végzett munkájáért, de megalázni, elhunyt feleségével viccelni tilos.
Ez ugyanis nem ízléstelen, hanem felháborító, undorító.
 
Forrás: FourFourTwo